Elkészítés: A húst megspékeljük a szalonnával, azaz megtűzdeljük, megforgatjuk forró zsiradékban, és hozzáadjuk a megtisztított, karikára vágott zöldséget. Néhány percig együtt pirítjuk, majd fölengedjük a borral, ízesítjük a fűszerekkel, és lefedve puhára pároljuk.
Mikor már jó puha, a nyulat kivesszük és fölszeleteljük, a levét zsírjára sütjük, és meghintjük a liszttel. A citromok levével és egy kevés vízzel felengedjük, a tejföllel gazdagítjuk, a húsra öntjük, és néhány percig forraljuk.
Zsemlegombóccal körítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.