Elkészítés: A húst alaposan megmosom, kockára vágom. A hagymát és a fokhagymát durvára aprítom, a szalonnát és a zöldségeket darabolom.
Egy lábasban kevés zsíron megpirítom a szalonnát, megdinsztelem a hagymát. Rádobom a húst. Amikor már kifehéredett, megszórom paprikával, öntök rá vizet, beleteszem a többi fűszert is. Amikor a hús már félig puha, hozzáadom a zöldségeket, s öntök bele vörösbort, lassú tűzön puhára főzöm.
Közben a krumplit megtisztítom, felkockázom, sós vízben megfőzöm, majd leszűröm, kihűtöm. Összetöröm, összekeverem a liszttel és a tojással, kicsit meggyúrom, majd gömbölyded nudlikat formázok. Pihentetés után forró vízben megfőzöm. Egy edénybe szedem, kevés forró zsírban megforgatom.
A fűszeres vadragut a gnocchival tálalom, vörösbor passzol hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.