Az áfonyára ráöntjük a megmelegített vörösbort, és hagyjuk legalább egy órát állni, hogy jól magába szívja. Beleöntjük egy szűrőbe, és lecsepegtetjük.
A tojássárgához hozzáadjuk a porcukrot és a vaníliás cukrot, majd simára keverjük. Hozzákeverjük a fehérbort is. Gőzfürdő fölött, állandó keverés mellett, pár perc alatt sűrűre főzzük. Amikor már kellően besűrűsödött, és jó habos, levesszük, és langyosra hűtjük. A borhabot ezután a poharakba kanalazzuk, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.