A száraz hozzávalókat egy keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk a tojást, a joghurtot (vagy tejfölt), az olajat, egy kevés tejet, a mézet és kanállal összekeverjük. Néhány percig állni hagyjuk a keveréket. Közben előmelegítjük a sütőt és kibéleljük a tepsiket sütőpapírral.
A masszából kekszeket formázunk, a sütőpapírra helyezzük őket, majd kb. 12-15 perc alatt a forró sütőben készre sütjük őket. (Vigyázz, hamar meg tud égni az alja! Én vissza szoktam venni a hőfokból egy kicsit és inkább kisebb lángon tovább sütöm.) Amikor már jónak látod, egyet kettétörhetsz ellenőrizni, hogy kellően átsült-e és nem égett-e oda. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.