A felmelegített, majd lanygyosra hűlt margarint habosra keverjük a cukorral, vaníliás cukorral és a tojással.
A lisztet elvegyítjük a sütőporral, a zabpehellyel és a sóval, majd a krémhez keverjük.
A csokit nagyobb darabokra vágjuk, majd a csokidarabkákat és a vörös áfonyát is jól beledolgozzuk a masszába.
A masszából kiskanál segítségével halmokat teszünk egy sütőpapírral bélelt tepsire, egymástól kb. 3 centire.
Előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 20 percig, a szélek pirulásáig sütjük a kekszeket. Mitán kihűltek, egy sütistálra vagy fémdobozba pakolhatjuk őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.