Elkészítése: A zellert meghámozzuk, kis kockákra vágjuk, és forró zsiradékban megpároljuk. Hozzáadjuk a levest, majd lefedve, lassú tűzön 10-12 percig főzzük. A salátát megtisztítjuk, és vékony csíkokra szeleteljük. A kenyérszeleteket sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, és megkenjük 2 evőkanál olívaolajjal. A tepsit kb. 3 percre a 200 fokra (gázsütő: 3. fokozat) előmelegített sütőbe tesszük. A zellert pürésítjük, majd sóval, borssal és az apróra vágott zsályával fűszerezzük. A krémet a kenyérre kenjük, és 2 percre visszatoljuk a sütőbe. A megmaradt olajban megfonnyasztjuk a salátát, majd hozzáöntjük az ecetet. Megsózzuk, és a kenyerekre halmozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.