A megmosott burgonyát forrásban levő sós vízben megfőzzük kb. 15 perc alatt. Közben a megmosott spárgasípokat az alsó harmadukon meghámozzuk, és a fás végek eltávolítása után falatnyi darabokra vágjuk. Forrásban levő sós vízben roppanósra főzzük kb. 7 perc alatt, majd leszűrjük, jeges vízzel leöblítjük (ettől szép zöld marad) és lecsepegtetjük.
Az öntethez a megtisztított salottát apróra kockázzuk, majd az alaplével és 2 ek balzsamecettel felforraljuk. A burgonyát leszűrjük, meghámozzuk és salátástálba szeleteljük. Leöntjük a hagymás lével, és állni hagyjuk kb. 30 percig.
A maradék 2 ek balzsamecetet összekeverjük a citromhéjjal, valamint az olívaolajjal, és a spárgára locsoljuk. Végül a burgonyát és a spárgát óvatosan összeforgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.