A medvehagymás-majonézes burgonyasaláta elkészítéséhez a héjában főtt burgonyát karikára vagy kockára felszeleteljük.
A zöldborsót 2 perc főzési idővel blansírozzuk. Ehhez forrázzuk, röviden előfőzzük: a zubogó, forró vízbe, szűrőbe téve, 2-3 percre belemerítjük a borsót, utána kiemeljük, és lecsepegtetjük.
Robotgépbe helyezzük a vegán majonéz elkészítéséhez az avokádót, a rizsecetet, a mustármagot, az olajat és a sót, majd krémesre keverjük.
Az avodkádós öntethez hozzákeverjük a medvehagyma pestót és a feldarabolt csilipaprikát. Jól összekeverjük, majd ráöntjük a főtt krumplit, elkeverjük, végül a borsót is hozzáadjuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a medvehagymás burgonyasaláta:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.