Elkészítés: A tésztához elkeverem a cukrot, a margarint, a tejfölt és a kakaóport a 4 tojássárgájával, majd hozzáadom a sütőporral elkevert lisztet és a tojások felvert fehérjét. Sütőpapírral bélelt gáztepsiben. előmelegített sütőben megsütöm. Elég vékony lesz, de ketté kell majd vágni.
Amíg sül, elkészítem a krémet. Megolvasztom a margarint a cukorral, és belekeverem a búzadarát (a darát NEM kell megfőzni), valamint a mandulaaromát. Gyakran kevergetem, amíg hűl.
A kihűlt tésztát kettévágom, rákenem a majdnem teljesen kihűlt krémet (vigyázzatok, ha teljesen kihűlt, megkeményedik, és nem lehet kenni). A tejszínt felverem a habfixálóval, és a zöld krémre kenem. Aztán jöhet rá a tészta másik fele, majd a tortabevonó. Díszítésnek hagyok egy keveset a tejszínből, és keverek hozzá néhány csepp mandulaaromát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.