A megtisztított zöldséget vékony karikára vágom, és kis fazékba teszem. Ráöntöm a húslét, beleszórom a törött fehér borsot meg a finomra vágott petrezselyemzöld felét. 10 percig főzöm.
A galuskához a gyengén felvert tojást a liszttel összekeverem.
A még fagyos zöldborsót a vajon, fedő alatt ráncosra párolom, ezután a tűzről levéve belekeverem a pirospaprikát, majd a forrásban lévő zöldséges léhez öntöm. 5 percig főzöm.
Ezután a galuskatésztát mokkáskanállal a levesbe szaggatom. Ha az összes galuska feljött a leves színére, cukorral és sóval ízesítem, végül a tetejére hintem a megmaradt petrezselyemzöldet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.