A forrásban lévő, enyhén sós vízbe először beletesszük a fagyasztott zöldborsót, majd megvárjuk, hogy újra felforrjon a víz. Amikor újra forr, hozzáadjuk a tésztát, és ízlés szerint puhára főzzük. Leszűrjük úgy, hogy maradjon egy kevés a főzővízből, majd a zöldborsós tésztát visszaöntjük az edénybe.
Végül rákanalazzuk a mascarponét, sózzuk, megszórjuk őrölt borssal, hozzáadunk 2 evőkanál főzővizet, és alaposan összekeverjük. A tésztát tányérra szedjük, és rögtön tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.