A friss brokkolit megtisztítjuk, a fagyasztottat kissé felengedjük, majd apró rózsákra szedjük. A friss brokkoli szárát meghámozzuk és apróra kockázzuk. A megtisztított hagymát és fokhagymát finomra vágjuk.
Fazékban felhevítjük a vajat, és megfuttatjuk rajta a hagymákat. Hozzáadjuk a brokkolirózsákat (a frisset a szárral együtt) és a zöldborsót, majd felöntjük az alaplével és felforraljuk. Ezután mérsékelt tűzön puhára főzzük a zöldségeket.
Közben a feta sajtot szétmorzsoljuk, a leöblített menta leveleit lecsipkedjük és csíkokra metéljük. A levest felöntjük a tejszínnel, majd félrehúzzuk, és botmixerrel pürésítjük a fazékban. Sóval, borssal ízesítjük, reszelünk bele egy csipetnyi szerecsendiót, és felforrósítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.