A rizst sós vízben félkeményre főzzük. A megtisztított, rózsáira bontott brokkolit forrásban lévő, sós vízbe tesszük 3-4 percre, majd hideg vízzel leöblítjük.
Kivajazunk egy hőálló edényt, az aljára terítjük a félkeményre főtt rizst. 1 dl tejszínben elkeverjük a zúzott fokhagymát és az oregánót, majd rálocsoljuk a rizsre. Sózzuk, borsozzuk, majd beborítjuk a szeletelt tarjával.
A brokkolirózsákat elosztjuk a tetején. A felvert tojást a maradék tejszínnel és a reszelt parmezán sajttal elkeverjük, és a brokkolira locsoljuk. Az edényt a 175 fokra előmelegített sütőbe tojuk, és 25-30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.