Elkészítés: Az élesztőt felfuttatjuk a langyos cukros vízben. A liszteket kimérjük, tálba szitáljuk, megsózzuk, majd beleöntjük az élesztős vizet. Elkezdjük kidolgozni a tésztát, mikor nagyjából összeállt, hozzáadjuk az olajat is. Ha kell, adunk még hozzá vizet/lisztet. Ha szép fényes, kiolajozunk egy edényt, beleforgatjuk a tésztát, és letakarva 1 órán át kelesztjük.
Ezt követően gyúrjuk bele a sajtot, majd pihentetjük újabb 10 percig.
Közben apróra vágjuk a petrezselymet, belekeverjük a kakukkfűvel együtt az olvasztott vajba.
A tésztát kinyújtjuk ujjnyi vastagra, és kb. 2,5x2,5 cm-es kockákra vágjuk. Golyókat formálunk belőlük, és egyesével megforgatjuk a fűszeres vajban. Kiolajozott sütőformába (nálam kuglófforma) tesszük, és pihentetjük még 45 percig.
Végül 190 fokos sütőben aranybarnára sütjük 35-40 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.