A salátaleveleket megmossuk, majd leszárítjuk. A rákhús felét összekeverjük pár csepp Tabasco és Worchester szósszal. Folpackkal lefedve hűtőbe rakjuk.
A rákhús másik felét összeforgatjuk a citromlével összekevert zöldfűszerekkel, majd hűtőbe rakjuk.
A paradicsomszósz, a majonéz és a tejszín összekeverésével elkészítjük az öntetet, ízesítjük pár csepp szósszal, sózzuk, ízlés szerint.
Elővesszük a hűtőből a kétféleképpen ízesített rákhúst, és mindkettőt meglocsoljuk az öntettel.
Előveszünk egy üvegtálat, a salátalevelekel kibéleljük, és belekanalazzuk a rákhúst. Petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.