A hagymát apró kockákra, a répát vékony szeletekre vágjuk, és egy kevés olívaolajon megpirítjuk. Ráreszeljük a fokhagymát, és felöntjük a fehérborral. Pár percig főzzük, amíg elfő belőle az alkohol.
Hozzáadjuk a felezett koktélparadicsomot, a paradicsompürét és a citromszeleteket, majd felöntjük az alaplével. Megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk oregánóval, és addig főzzük, amíg a répa megpuhul. Hozzáadjuk a tenger gyümölcseit, és további 10 perc alatt készre főzzük.
Megjegyzés
A paradicsom és a citrom tökéletes kísérője a tengeri halaknak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.