A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Közben a lekapargatott és hosszában félbevágott sárgarépákat ferdén 1/2 cm vastagra szeleteljük. A megtisztított hagymát félbe-, majd csíkokra vágjuk. A megmosott, megtörölt csirkemellfiléket 3 cm-es kockákra daraboljuk és megsózzuk.
Nagy serpenyőben felhevítünk 2 ek olajat. A húsdarabokat kevergetve világosbarnára pirítjuk, majd áttesszük egy kb. 24 x 14 cm-es tűzálló tálba vagy felfújtformába.
A serpenyőben visszamaradt szaftot 1 ek olajjal együtt felforrósítjuk. Rádobjuk a répát a hagymával együtt, és 3 percig dinszteljük. Hozzáadjuk a paradicsomot, felöntjük az alaplével, és összemelegítjük. Sóval, borssal, 1 csipet cukorral és az oregánóval fűszerezzük.
A tésztát a húshoz adjuk, és elvegyítjük. Leöntjük a paradicsomos szósszal, óvatosan összeforgatjuk, majd megszórjuk a sajttal. Végül az előmelegített sütő középső részében készre sütjük kb. 30 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.