Egy nagyobb lábasba töltünk 2,5 dl bort, belemorzsoljuk a kakukkfűleveleket, megsózzuk, megborsozzuk, és ízesítjük a felaprított fokhagymával. Hozzáadjuk a kagylót, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Lefedjük, 10 percig pároljuk, majdkiszedjük a kagylót.
A főzőlébe tesszük a vékony csíkokra metélt zöldségeket, és 8-10 percig főzzük. Simára keverjük a tejszínt és a lisztet a maradék borral, majd ezzel sűrítjük a zöldséges levet.
A kagylókat visszarakjuk héjastul vagy kibontva. Tálaláskor friss petrezselyemmel és pár csepp citromlével ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.