Elkészítés: 1. Kifőzzük a tésztát sós vízben.
2. A kagylót olívaolajon átforgatjuk, vágunk bele fokhagymát és chilit, felöntjük fehérborral, visszaredukáljuk.
3. A paradicsomot kockára, a petrezselymet apróra vágjuk, hozzáadjuk a kagylóhoz.
4. A kifőtt spagettit is hozzákeverjük, valamint 5 dkg vajat. A legvégén felöntjük a tejszínnel, 2 percig még forraljuk, és tálaljuk.
Elkészítés: 20-25 perc
Fogyasztható: azonnal
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.