Elkészítés: # Serpenyőben, olajon a birkát sütni kezdem, míg minden oldala barna lesz, 5 perc. Ezután külön tálba szedem.
# Ugyanebbe a serpenyőbe még olajat öntve az összes zöldséget (kivéve paradicsom) puhára párolom, 8-10 perc alatt, majd hozzáadom a paradicsomszószt és a bort.
# Visszateszem a birkát, a paradicsommal, a húslevessel, a rozmaringgal és a babérlevéllel ízesítem. Majd lefedve a hús elkészültéig főzöm.
# A krumplit megfőzöm, összetöröm. Olvasztott margarinon a hagymákat megpárolom, és hozzáadom a tyúkhúslevessel és a tejföllel együtt, simára keverem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.