Elkészítés: A húst apró kockákra, a hagymákat finomra aprítom. A zellert és sárgarépát durvára reszelem.
A vöröshagymát felhevített zsiradékban üvegesre pirítom, belepirítom a reszelt zöldségeket, a paradicsompürét, majd a húst a fokhagymával fehéredésig pirítom benne. Fűszerezem a hozzávalókkal, ráöntöm a bort, és elkezdem lassú tűzön párolni. Az elpárolgott folyadékot apánként húslevessel pótolom.
Főzés közben a chilit finomra aprítom, beleadom a raguba, és cukorral ízesítem.
A spagettit az utasítás szerint sós, forró vízben kifőzöm, leszűröm, és kevés olajjal összekeverem.
Tálaláskor a spagettit tányérra szedem, közepére halmozom a ragut, és megszórom kevés parmezánnal.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.