A gerslit 2 órára hideg vízbe áztatjuk. Ezután leszűrjük, átöblítjük, majd kétszeres mennyiségű, enyhén sós vízben puhára főzzük.
A megmosott kelkáposztaleveleket a középső vastag ér mentén félbeszeljük, azután laposra vágjuk az ereket. A leveleket forrásban lévő vízbe tesszük 2-3 percre, majd leszűrjük, és hideg vízbe rakjuk.
A csirkeragut felaprítjuk, és összekeverjük a gerslivel, valamint a tojássárgájákkal. 1-1 ek tölteléket a kellevelekre teszünk, feltekerjük azokat, majd gőzpárolóban vagy egy kevés vízben 20 percen keresztül pároljuk.
A körethez lobogó, sós vízben a csomagolásán megadott utasítás szerint kifőzzük a tésztát, majd leszűrjük. Serpenyőben felhevítjük az olajat, és megfuttatjuk rajta a meghámozott, felaprított fokhagymát. Hozzákeverjük a mustárt, végül összeforgatjuk a tésztával. Ezzel tálaljuk a csirkés tekercseket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.