Elkészítés: A jégsalátát, endíviát apróra tépkedem, a lilahagymát legyalulom, a körtét összekockázom (felhasználásig citromos vízbe teszem), a sárgarépát zöldséghámozóval 2-3 cm-es forgácsokra vágom, a füstölt sajtot összekockázom. Az öntethez a reszelt fokhagymát, zöldfűszereket, sót, borsot és olívaolajat jól összedolgozom egy mozsárban.
A kecskesajtot szeletekre vágom, és teflonedényben egy csepp olajon kisütöm. A csirkemellfilét vékony csíkokra vágom, sózom, borsozom, majd lisztben, tojásban, prézliben megforgatom, a szezámmagot rányomkodom, majd olajban kisütöm. A póréhagymacsíkokat olajon megfonnyasztom. A salátát az öntettel, a szőlő felével, a körtével és a kockára vágott sajttal jól összedolgozom, a tetejére teszem a sült kecskesajtot, a csirkemellet és a sült póréhagymát, a maradék szőlőszemekkel díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.