Elkészítés: A jégsalátát, endíviát apróra tépkedem, a lilahagymát legyalulom, a körtét összekockázom (felhasználásig citromos vízbe teszem), a sárgarépát zöldséghámozóval 2-3 cm-es forgácsokra vágom, a füstölt sajtot összekockázom. Az öntethez a reszelt fokhagymát, zöldfűszereket, sót, borsot és olívaolajat jól összedolgozom egy mozsárban.
A kecskesajtot szeletekre vágom, és teflonedényben egy csepp olajon kisütöm. A csirkemellfilét vékony csíkokra vágom, sózom, borsozom, majd lisztben, tojásban, prézliben megforgatom, a szezámmagot rányomkodom, majd olajban kisütöm. A póréhagymacsíkokat olajon megfonnyasztom. A salátát az öntettel, a szőlő felével, a körtével és a kockára vágott sajttal jól összedolgozom, a tetejére teszem a sült kecskesajtot, a csirkemellet és a sült póréhagymát, a maradék szőlőszemekkel díszítem.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.