Elkészítés: A töltött paradicsomhoz a paradicsomok felső 1/3-át levágjuk, és a belsejét kikaparjuk. Olívaolajon apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát pirítunk, majd hozzáadjuk a paradicsom kikapart belsejét is. Sóval, borssal, apróra vágott petrezselyemmel, kaprival és olívabogyóval ízesítjük, és a végén zsemlemorzsával és reszelt parmezán sajttal kötjük meg az állagát. Betöltjük a koktélparadicsomokba, hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
A rizottóhoz a hagymát apró kockákra vágjuk, kevés vajon pirítjuk, egyből mehet hozzá a rizottó rizs, só és fehérbor. Fokozatosan öntjük fel a forró alaplével, mindig annyit adunk hozzá, amennyit felvesz, de kicsit maradjon roppanós, mert különben szétfő. Közben pirítsunk le külön kisebb darabokra vágott zöldbabot, majd adjuk hozzá. A végső krémesítést főzőtejszín, parmezán sajt és kevés vaj hozzáadásával érjük el.
A sertéshúst vékonyra szeljük, majd kiklopfoljuk, sózzuk.
A zöldségeket megpucoljuk, szintén vékony szeletekre szeljük, és serpenyőben, vajon megpároljuk kis fehérbort aláöntve. Ez kb. 6-7 percet vesz igénybe. Fűszerezzük fehérborssal és petrezselyemmel, hozzáöntjük a főzőtejszínt, amitől kissé krémes állagot kap.
A húst hirtelen nagy lángon megsütjük 3-4 perc alatt, majd a zöldségtöltelékkel betöltjük, és a rizottóval, valamint a töltött paradicsomokkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.