Előkészítés: A kolbász bőrét lehúzzuk (ha meleg vízzel mossuk előtte, nagyon könnyű lesz), felkarikázzuk. A zöldségeket apróra kockázzukk. A tojást elkeverjük a liszttel a galuskához.
Elkészítés: A finomra aprított vagy reszelt hagymát üvegesre pároljuk. A tűzről lehúzva beletesszük a pirospaprikát (aki szereti, erőset is lehet), és ráöntünk 2 evőkanál vizet. A zöldséget és a kolbászt beletesszük, néhány percig pirítjuk, majd felöntjük vízzel, esetleg húslevessel. Óvatosan sózzuk, borsozzuk, és belenyomjuk a fokhagymát is. Az egészet puhára főzzük. Ha kész, behabarjuk, belefőzzük a galuskát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.