Elkészítés: Az apróra vágott hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk. Ha ez megvan, hozzáadjuk a csíkokra vágott kaliforniai paprikát, és addig pároljuk, amíg meg nem puhul (szükség szerint lehet kevés vizet is hozzáadni). Ha ez megvan, hozzáadjuk a gombát, és pár percig tovább pároljuk, majd hozzáöntjük a paradicsomsűrítményt és annyi vizet, amivel megfelelő sűrűséget kapunk, összeforraljuk. Ezután lehet ízlés szerint fűszerezni.
A tésztát közben megfőzzük, leszűrjük, majd a szósszal és reszelt sajttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.