Elkészítés: 1.) A zöldségeket megpucoljuk, felaprítjuk, és felöntjük vízzel, sózzuk, és fedő alatt puhára pároljuk.
2.) Egy külön fazékban sós vizet (vagy erőlevest) melegítünk annyira, hogy gyöngyözve forrjon.
3.) A tojások fehérjét egy csipet sóval habosra verjük, belekeverjük a sárgájukat és annyi grízt, hogy laza masszát kapjunk. Kb. olyan állagú lesz, mint egy tejbegríz. Forró vízbe mártott kiskanállal a gyöngyözve forró vízbe szaggatjuk a gombócokat, majd lefedjük az edényt, és takaréklángon puhára főzzük a gombócokat - kb. háromszorosukra duzzadnak. Ha elkészültek, azonnal tálaljuk a levessel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.