Elkészítés: A felolvasztott margarint, a porcukrot, a vaníliás cukrot és a tojásokat a túróval összekeverjük.
Felforralunk 2 dl tejet, közben 1 dl langyos vízben a zselatint feloldjuk, és a felforralt, de a tűzről levett tejhez keverjük. Mindezt hozzáadjuk a túróhoz, és az egészet jól átturmixoljuk, majd vékonyan kiolajozott tortaformába öntjük.
Betesszük a hűtőbe, hogy megdermedjen. A torta tetejét bármilyen
gyümölccsel díszíthetjük, a gyümölcshöz illő gyümölcskocsonyát teszünk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.