A tojásokat szétválasztjuk. A lábast vízzel kiöblítjük, így nem ég majd oda a dara. A tejet felforraljuk, beleszórjuk a búzadarát, a cukor felét és a vaníliás cukrot. Kevergetve sűrűre felfőzzük.
A tűzről lehúzva hozzákeverjük a vajat, a pudingport, a tojások sárgáját és a citrom reszelt héját. A fehérjékből egy csipet sóval és maradék cukorral kemény habot verünk, és hozzákeverjük az előbbiekhez.
A tepsit vajjal kikenjük, morzsával megszórjuk, majd beleöntjük a masszát, és elsimítjuk. 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük. Még melegen megszórjuk porcukorral. Lekvárral kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.