3 liter vizet felteszünk melegedni, majd beletesszük a cukrot, a fahéjat és az őrölt szegfűszeget.
Amikor felforrt, levesszük a tűzről, és beletesszük a megmosott, megtisztított, kimagozott és feldarabolt gyümölcsöket.
A pudingport feloldjuk egy kevés vízben (vagy tejben), és gyors mozdulatokkal behabarjuk vele a gyümölcslevest.
A kihűlt levest néhány órára vagy egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Megjegyzés
Hidegen tálalva a legfinomabb, de másnap a legjobb. Nem szoktam megfőzni a gyümölcsöket, így sokkal finomabbak, ropogósabbak maradnak, és nem puhulnak úgy meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.