Egy kisebb lábasban megolvasztjuk a mézet a kristály-és a vaníliás cukorral, a felkockázott margarinnal, továbbá a tejjel együtt, majd lehúzzuk a tűzről. Keverőtálba öntjük, és hagyjuk hűlni kb. 1 órát.
Azután beleforgatjuk a tojásokat, a sót, az őrölt fűszereket, az aromát, a lisztet, a sütőport, a mogyorót (felaprítva) és a kandírozott gyümölcsöket. Hozzáadunk egy evőkanál pálinkát, és robotgép gyúrópálcájával simára dolgozzuk. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 175 fokra előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
Csomómentesre keverjük a porcukrot, 1 evőkanál vizet és 1 evőkanál pálinkát. Az így kapott mázt a forró tésztára simítjuk, és hagyjuk megszilárdulni (kb 1 óra).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.