Elkészítés: Közepes méretű tepsibe beleszórjuk a kristálycukrot. A meghámozott, magházától megtisztított almákat lapos felükkel lefelé rárakjuk a cukorra, meghintjük fahéjjal. Kb. 200 fokon félig megsütjük.
Amíg az alma sül, elkészítjük a piskótát, majd a forró almára öntjük, kissé elsimítva visszatesszük a sütőbe, és megsütjük. Még forrón kiborítjuk a tepsiből, és hagyjuk kihűlni.
Amikor kihűlt, sajtreszelőn ráreszeljük a gesztenyemasszát, majd a tetejére simítjuk a vaníliás cukorral és a fixálóval keményre vert tejszínhabot. A tetejére reszelhetünk csokit, vagy megszórhatjuk tortadarával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.