Elkészítés: 1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. Tedd a tálba a puha vajat, és keverd bele a cukrot.
2. Egy kis tálban verd fel a tojásokat, és apránként keverd a cukros vajhoz. Keverd össze a lisztet és a sütőport, és add ezt is a tálba.
3. Reszeld bele az almát illetve a narancs héját a tésztába.
4. A mazsolát keverd el 1 evőkanál liszttel, és add a tésztához. A liszt azért kell hozzá, hogy sütés közben a mazsolák ne süllyedjenek le a sütemény aljára.
5. Evőkanállal rakd a keveréket a papírformákba, de ügyelj arra, hogy ne rakd teljesen tele, mert sütés közben kifut a tészta.
6. Tedd a süteményt a sütő középső rácsára, és süsd kb. 15 percig. Tűpróbával nézd meg, hogy elkészültek-e.
7. A mázhoz szitáld a porcukrot egy tálba, és keverj hozzá annyi vizet, hogy mézsűrűségű keveréket kapj.
8. Kiskanállal kend a mázat a sütik tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.