Az almákat meghámozzuk, a magházukat eltávolítjuk és felkockázzuk.
Az almakockákat egy száraz serpenyőbe öntjük, és közepes lángon dinsztelni kezdjük. Hozzáadjuk a vizet, a cukrot és a fahéjat, majd kevergetve addig pároljuk, míg az összes leve el nem fő.
A tortillalapokat elfelezzük. A félkörök egyik oldalát bekenjük az elhabart tojással, és háromszög formájú tasakokat formálunk belőlük.
A fahéjas almát belekanalazzuk a tasakokba, a tojással bekenjük a háromszögek száját, összenyomkodjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben, 30 perc alatt aranybarnára sütjük őket.
A kész háromszögeket egy sütőrácsra helyezzük, és még melegen, porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.