Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit, majd folpackba csomagolva hűtőbe tesszük 30 percre, mindeközben pedig elkészítjük a tölteléket. Meghámozzuk, lereszeljük az almát. Ízlés szerint cukrozzuk, fahéjazzuk, majd félretesszük.
Ha letelt a 30 perc, a tésztát kivesszük a hűtőből és kettéválasztjuk, majd kinyújtjuk. Az egyik tésztát sütőpapíros tepsire tesszük, aztán zsemlemorzsát szórunk rá. Az almát kinyomkodjuk, aztán a tészta tetejére halmozzuk, majd a másik kinyújtott tésztával beborítjuk.
Tetejét villával megszurkáljuk, majd megkenjük tojássárgájával és 180-200 fokon (sütőtől függően) 20-30 perc alatt készre sütjük. Ha elkészültünk, akkor hagyjuk kihűlni, utána pedig porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.