A pulykamellet megtisztítjuk kockára vágjuk. Az almát és a krumplit meghámozzuk és kockára vágjuk, a vörös- és a lilahagymát karikákra. Majd mindent egy nagy tálba teszünk.
A sót, a borsot, a zúzott fokhagymát elkeverjük az olajjal és meglocsoljuk vele a pulykát, az almát és a zöldségeket és hagyjuk állni egy fél órát. Majd egy saslikpálcikára felváltva ráhúzzuk a hozzávalókat.
A nyársakat alufóliával betekerjük és 180 fokra előmelegített sütőben 45 percig sütjük, majd a fóliát levéve megpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.