Elkészítés: A tésztához a vajat a porcukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a 2 tojás sárgáját, a lisztet, a darált diót és a kakaót. A 8 tojásfehérjét kemény habbá verjük, és azt is a masszához adjuk. Óvatosan összekeverjük, vigyázva, hogy a habot ne verjük szét, majd a tésztát kivajazott és kilisztezett 25 × 35 cm-es tepsibe tesszük, és 180-200 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
A megmaradt 6 tojássárgáját 6 evőkanál kristálycukorral sűrű krémmé keverjük. Rákenjük a majdnem kész süteményre, és visszatesszük a sütőbe. 160 fokra csökkentjük a hőmérsékletet, és a tésztát a továbbiakban inkább szárítjuk, mint sütjük – egészen addig, amíg egy kicsit roppanós lesz a krém teteje.
A mázhoz a kristálycukrot a kakaóval, a vízzel meg a rummal a tűzhelyen sűrű masszává forraljuk. Amikor kihűlt, kikeverjük a vajjal, és a kihűlt süteményre kenjük.
Az álomsütit hűtőbe tesszük, mert hidegen még finomabb. Hosszúkás szeletekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.