Elkészítés: Felforralunk 2,5 dl vizet a vajjal és egy csipet sóval. A lábost félrehúzzuk, egyszerre beleöntjük a lisztet, és habverővel addig keverjük, amíg a massza gombóccá összeáll, és elválik az edény falától. Hagyjuk kissé kihűlni.
Egymás után a tésztába dolgozzuk a tojásokat úgy, hogy a következő tojást csak akkor adjuk hozzá, ha az előzőt már felvette.
A masszát csillagcsőrös habzsákba szedjük, és sütőpapírral kibélelt tepsire, megfelelő távolságot tartva, kb. 10 cm hosszú, kissé megcsavart csíkokat nyomunk. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük.
A tésztadarabokat hagyjuk kicsit hűlni, majd vízszintesen félbevágjuk, és hagyjuk teljesen kihűlni.
A kókuszreszeléket bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk. Az ananászt lecsepegtetjük és apró darabokra vágjuk. A tejszínt a cukorral, a vaníliás cukorral és a habfixálóval kemény habbá verjük.
A tejszínt a sütemények alsó részére kenjük, ananászt és kókuszreszeléket szórunk rá, és ráborítjuk a sütemény felső részét. Porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.