Forrósítsuk meg az olajat, és süssük meg rajta a felkockázott húst. Sózzuk és borsozzuk meg, majd hagyjuk kissé kihűlni. Keverjük simára a tejszínt az étkezési keményítővel, majd adjuk hozzá a felkarikázott újhagymát, a borsót és a felaprított tárkonylevelet. Végül forgassuk hozzá húst is
Béleljünk ki egy tűzálló tálat a tészta felével, majd halmozzuk a közepébe a tejszínes keveréket. A tésztaszéleket kenjük meg kevés hideg vízzel. Borítsuk be a tálat a megmaradt tésztalappal, majd gondosan nyomkodjuk le a széleket. Kenjük meg vízzel, majd illesszük a tészta közepére. Süssük 200 fokra előmelegített sütőben 40 percig. Melegen és hidegen is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.