Az egyik leveles tésztával kibéleljük a pite forma alját.
A csirkét feldaraboljuk, a zöldborsót és a répát apró kockákra vágjuk. Másfél liter vizet felforralunk, beledobjuk a húst és a zöldségeket, és körülbelül 10 percig főzzük. Leszűrjük. az így keletkezett alapléből elkészítjük a besamel mártást.
Egy edényben felmelegítjük a vajat, hozzáadjuk a lisztet, a fokhagymát, a vöröshagymát és jól elkeverjük. Összepirítjuk, majd lehúzzuk a tűzről és kb. 7 dl alaplével felöntjük. Simára keverjük és a tejszínnel dúsítjük. Sózzuk borsozzuk.
A tésztára kanalazzuk a csirkét, a borsót és a répát. Ránöntjük a mártást és elkeverjük. Megfogjuk a másik a levelestésztát, és beterítjük vele a pitét. Megszurkáljuk, majd 180 fokon 30-40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.