Elkészítés: A lapockát kis kockákra vágjuk, keverőtálba tesszük. Leöntjük az olajjal, érzéssel mindenféle fűszert hintünk rá, és jól összekeverjük. Lefóliázva, hűtőszekrényben 1 óráig pácoljuk.
Ha már szépen összeérett, elővesszük legnagyobb teflonserpenyőnket, megforrósítjuk, és a húst beleöntjük. Nagy lángon, kevergetve-kavargatva addig pirítjuk, amíg saját levét elhagyja, és szép színt kap.
Azonnal, forrón tálaljuk, hasábburgonyával körítjük, nagy adag friss salátával bolondítjuk.
Bontsunk fel hozzá egy szép keresztesi kékfrankost.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.