Elkészítése: A megmosott zöldségeket apróra vágjuk, a paradicsomot cikkekre, a hagymát karikára. A zöldséghez keverjük a mediterrán Rafinériával összekevert fűszeres darált húst vagy csirkemellcsíkokat. Sütéshez legjobb a római tál használata, melyet hideg vízben negyed óráig beáztatunk. A beáztatott tálba a zöldséget beleszórjuk, a tetejére rakjuk a paradicsomot és a feldarabolt fokhagymát. Sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük, és rászórjuk a petrezselymet. Az egészet meglocsoljuk óvatosan olajjal és fehérborral. Rárakjuk a tál tetejét, és sütőben 1,5 órán keresztül sütjük. A joghurtot kevés kurkumával, gerezdnyi zúzott fokhagymával kikeverjük. A készételhez mártásként tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.