Elkészítése: A megmosott zöldségeket apróra vágjuk, a paradicsomot cikkekre, a hagymát karikára. A zöldséghez keverjük a mediterrán Rafinériával összekevert fűszeres darált húst vagy csirkemellcsíkokat. Sütéshez legjobb a római tál használata, melyet hideg vízben negyed óráig beáztatunk. A beáztatott tálba a zöldséget beleszórjuk, a tetejére rakjuk a paradicsomot és a feldarabolt fokhagymát. Sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük, és rászórjuk a petrezselymet. Az egészet meglocsoljuk óvatosan olajjal és fehérborral. Rárakjuk a tál tetejét, és sütőben 1,5 órán keresztül sütjük. A joghurtot kevés kurkumával, gerezdnyi zúzott fokhagymával kikeverjük. A készételhez mártásként tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.