Egy lábasban megolvasztjuk a vajat, majd megpirítjuk rajta a megmosott, szárazra törölt, sóval és borssal bedörzsölt húsdarabokat. A zöldségeket megtisztítjuk, felaprítjuk. Ezután hozzáadjuk a húshoz a babérlevéllel együtt, majd felöntjük az alaplével és a borral. Felforraljuk, majd lefedjük, és kis lángon 40 percig főzzük. Ha ezzel elkészültünk, hozzáforgatjuk a megmosott, kimagozott aszalt szilvát, és még egyet forralunk rajta.
A körethez a burgonyát meghámozzuk, majd nagyon vékony szeletekre vágjuk és egy tűzálló tálba rétegezzük. A vajat megmelegítjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, és ízesítjük a kakukkfű lecsipkedett leveleivel. Ezután a burgonyára öntjük, végül pedig 190 fokos sütőben az egészet kb. 25 percig sütjük. Ragu mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.