A tojást elkeverjük a tejjel, hozzáadjuk a lisztet, a sót, a cukrot és a tökmagolajat. A tökmagot apró darabokra vágjuk, majd a tésztába keverjük. Ezután forró serpenyőben a szokásos módon kisütjük a palacsintákat.
Az öntet elkészítéséhez feldaraboljuk a csokoládét, felöntjük a vörösborral, majd folyamatos keverés mellett felforraljuk.
A palacsintákat megkenjük az aszaltszilva-darabokkal összekevert szilvalekvárral, és az összehajtott palacsintát a forró öntettel tálaljuk, aszalt szilvával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.