Felforraljuk a tejet 1 csipet sóval, majd hozzáadjuk a kukoricadarát. Állandó kevergetés mellett, kis lángon főzzük 15–20 percig. Ízesítjük mézzel, majd hozzáforgatjuk az apró kockára vágott aszalt szilva felét. Kis tálkákba adagoljuk, majd a hűtőbe tesszük, hogy kissé megszilárduljon.
Felforraljuk a vörösbort a megmaradt aszalt szilvával, fahéjjal, szegfűszeggel és a cukorral. Kis lángon főzzük addig, amíg mártás állagú nem lesz. Külön tálban kínáljuk a desszert mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.