Előkészítés: Felteszünk vizet forrni a tésztafőzéshez. A csirkemelleket megmossuk, sóval, borssal bedörzsöljük. A zöldségeket értelemszerűen megmossuk, megtisztítjuk.
Elkészítés: A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint kifőzzük, lecsepegtetjük, hagyjuk kihűlni. Az olajat felforrósítjuk, és a csirkemellek mindkét oldalát 5-6 percig sütjük benne. Hűlni hagyjuk, majd vékony csíkokra vágjuk. A paradicsomot, a paprikát kimagozzuk, húsukat a kínai kellel együtt vékony csíkokra vágjuk. Az újhagymát felkarikázzuk. A szójacsírát leöblítjük. Az ecetet alaposan elkeverjük a szójaszósszal, a cukorral, a mustárral, a fokhagymával és a gyömbérrel. Sóval, borssal ízesítjük. Erőteljes mozdulatokkal beledolgozzuk az olajat, végül hozzákeverjük a szezámmagot. A zöldségeket összekeverjük a tésztával, a csirkemellel, és ráöntjük az öntetet. Legalább 20 percig állni hagyjuk. A mandulát elkészítjük: a szójaszószt a cukorral felforraljuk, belekeverjük a mandulát, és addig sűrítjük, amíg a mandulát szirupszerű cukorréteg borítja. Kevés olajjal megkenünk egy alufólia lapot, ráborítjuk a mandulát, és kihűtjük. A salátára halmozzuk, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.