A sütnivaló kolbász bőrét lehúzzuk, a húst kis gombócokká formáljuk és serpenyőben, külön zsiradék hozzáadása nélkül megsütjük. A kolbászgombócokat kivesszük. A visszamaradt zsiradékon megpároljuk a kockára vágott hagymát. A hagymát fazékba áttesszük, hozzáadjuk a mirelit zöldbabot, a fejteni való babot, a felkarikázott sárgarépát. Felöntjük 1 liter vízzel, belemorzsoljuk a húsleveskockát és fedő alatt megfőzzük. Beletesszük a rizsszemtésztát, majd a kolbászgombócokat is és összemelegítjük. A tányéron megtejfölözzük. Felaprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.