A krumplit héjában megfőzöm, megpucolom, belekarikázom egy nagy serpenyőbe, sózom, borsozom.
A gombáknak eltávolítom a törzsét, a paradicsomot kettévágom, kivájom. A törzset és a paradicsom belsejét aprítva egy keverőtálba teszem.
A bacon szeleteket félbevágom, betekerem a gombákat, s rárakom a krumplira, a paradicsomokat szintén, fűszerezem.
A keverőtálban a túrót, tejfölt, tojást, aprított petrezselymet és zeller levelet, valamint újhagymát, fűszerezés után összekeverem, s beletöltöm a gombákba és a paradicsomokba.
A lecsókolbász héját lehúzom, felkarikázom, s beteszem a serpenyőbe, mindegyikre helyezek egy karika paprikát. Meglocsolom egy kevés olajjal, s beteszem a 180 fokos előmelegített sütőbe.
Amikor megsült, tálalok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.