Elkészítés: A krumplit héjában félig megfőzöm, majd megpucolom, hosszában kettévágom, a belsejét kikaparom.
A sajt felét kis kockára vágom, a többit lereszelem.
A hagymákat aprítom, olajon megdinsztelem, hozzáadom a karikára vágott chilit és a darált húst. Fehéredésig sütöm állandó kavarás mellett. Átteszem egy keverőtálba, ráütök 1 tojást, beleteszem a sajtot, az aprított petrezselyemzöldet, fűszerezem, összekeverem.
A masszát beletöltöm a krumplikba, összeillesztem őket, betekerem a baconba, s belehelyezem egy olajos serpenyőbe, köré teszek forgácskrumplikat, középre 1 piros paprikát, a krumplikra kakukkfüvet, sózom, borsozom, meglocsolom olajjal, letakarom alufóliával, s berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe. 30 perc után leveszem a fóliát, s tovább sütöm 20 percig. Majd feltekerem grill fokozatra, s 200 C fokon megpirítom.
Tálaláskor a tányérra helyezek egy krumplit, köré krumpliforgácsokat, s szeletelek a tányérra paradicsomszeleteket és lilahagymakarikákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.