A kenyeret apró kockákra vágjuk, és a fazékban felforrósított vajon aranybarnára pirítjuk. A felét kivesszük, és konyhai papírtörlőn leitatjuk.
A kétféle hagymát finomra vágjuk. A maradék kenyérkockával együtt a visszamaradt vajra dobjuk, és pirítjuk egy rövid ideig. Megszórjuk a liszttel, majd állandó kevergetés közben lassan felöntjük az alaplével és a sörrel. Ezután felforraljuk, és kb. 30 percig főzzük. Végül a félrehúzott edényben rúdmixerrel pürésítjük.
A tojássárgáját elkeverjük a tejszínnel, és állandó keverés közben, óvatosan besűrítjük vele a forró levest. Ezután már ne forraljuk! Sóval, borssal, reszelt szerecsendióval fűszerezzük, és a snidlinggel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.